Rellotges de Tintín de Ice-Watch

Tintín, un dels personatges més reconeguts del segle XX creat pel belga Georges Remi (Hergé), té una nova sèrie de rellotges gràcies a la marca de rellotges belga Ice-Watch, la marca coneguda pels seus rellotges de plàstic de colors, que va convèncer a la Fundació Moulinsart perquè llancés una sèrie de rellotges amb la imatge dels personatges inventats per Hergé.

Ice-Watch i Moulinsart, una col·laboració que agrairan els fans de Tintín

Ice-Watch i Moulins: rellotges de Tintín

Són 3 col·leccions, 24 referències en total. Les col·leccions estan ambientades en l’atmosfera lunar, en l’episodi de la Terra dels Soviètics i la tercera ambientada en diversos personatges.

No és la primera vegada que Tintín apareix en l’esfera d’un rellotge. Les marques Citime (1994) o Swatch (2004) ja van treure al mercat diferents models. Però amb Ice-Watch, la relació serà una mica diferent. Una de les condicions establertes per la Fundació Moulinsart, que gestiona de forma notòria els drets de Tintín amb mà de ferro, és que la marca Ice-Watch no aparegui enlloc als rellotges, donant tot el protagonisme al personatge.

Ice-Watch fabricarà els rellotges però també s’encarregarà de la seva distribució. L’empresa també té la intenció d’utilitzar aquest nou producte per recuperar mercats, com el del Quebec.

Rellotge Ice-Watch de Tintín Hernández i Fernández

Rellotce Ice-Watch de Tintín, model Hernández i Fernández

Rellotge de polsera fabricat per Ice-Watch amb la imatge de Hernández i Fernández amb corretja de silicona negra, entregat en un elegant cofre de color negre i el logotip de Tintin grabat als dos costats. Resistent a l’aigua.

Compra’l al millor preu

Rellotge Ice-Watch de Tintín Classic Soviets

Rellotde Ice-Watch de Tintin i Milou, Classic Soviets

Rellotge de polsera fabricat per Ice-Watch amb la imatge de Tintín i Milou conduint el cotxe Amilcar. Els caps de Tintín i Milou estan grabats en la tapa posterior. Model Classic Soviets, amb corretja de pell marró, entregat en un cofre de color negre i el logotip de Tintin grabat als dos costats. Resistent a l’aigua.

Compra’l al millor preu

Rellotge Ice-Watch de Tintín Sport Skin Soviets

Rellotge Ice-Watch Sport Skin Soviets de Tintín

Rellotge de polsera fabricat per Ice-Watch amb la imatge de Tintín i Milou conduint el cotxe Amilcar. Els caps de Tintín i Milou estan grabats en la tapa posterior. Model Sport Skin Soviets, amb corretja de silicona blava, entregat en un cofre de color blau i el logotip de Tintin grabat als dos costats. Resistent a l’aigua.

Compra’l al millor preu


Més models de rellotges de Tintín

A continuació tens una sel·lecció de més models de rellotges de Tintín que hem sel·leccionat per a tú:


Veure la resta de models aquí

Si ets un fan de Tintín, crec que no podràs resistir-te a tenir un d’aquests models al teu canell. I si la teva parella ho és, no dubtis que serà un regal que li farà molta il·lusió. Tintín és un personatge molt estimat i sense cap mena de dubte, qualsevol fan voldria tenir un d’aquests nous rellotges de Ice-Watch.

¿Qué t'ha semblat l'article?

1 estrella2 estrella3 estrella4 estrella5 estrella (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Els comentaris estan tancats.