Rellotges esportius

Els millors rellotges esportius per a tu

Els rellotges esportius, també coneguts com a pulsòmetres, avui en dia ja no són només rellotges normals i corrents amb un estil més esportiu o més resistents. Són avançats dispositius que s’encarreguen de mesurar la freqüència cardíaca i t’ajuden a millorar el teu entrenament, ja que qualsevol atleta o esportista, independentment si és professional o amateur, necessita entrenar a la intensitat adequada per optimitzar els resultats.

Amb el pas dels anys, aquests pulsòmetres preparats específicament per la pràctica de l’esport han anat evolucionant fins a convertir-se en rellotges intel·ligents, amb molts sensors, capaços d’obtenir dades com velocitats, distàncies, altituds, posicions geogràfiques, etc.

Dins de tots els models de rellotges esportius que existeixen al mercat avui en dia, trobem que tots presenten algunes característiques comunes, i altres funcionalitats que només estan presents en algun d’ells i que han estat desenvolupades específicament per realitzar esports determinats com running, ciclisme, natació, fitness, etc.


Abans de comprar un rellotge esportiu, és important tenir en compte 2 punts per fer una elecció adequada:

Quin esport practiques?

És un detall important, ja que com hem comentat anteriorment, les marques de rellotges esportius dissenyen cada pulsòmetre pensant en les necessitats específiques de l’esportista. Per exemple, al running és important mesurar la velocitat i la distància recorreguda; en canvi, en un esport com la natació és important calcular el nombre de braçades o la puntuació swolf.

Quin és el teu nivell d’entrenament?

Les teves necessitats seran diferents si entrenes diàriament de forma professional o si practiques esport periòdicament per mantenir bons hàbits de salut. Cal que analitzis els teus objectius i necessitats reals, ja que pots trobar molta varietat de preus en els rellotges esportius en funció de les seves característiques i funcionalitats. No necessàriament un pulsòmetre més econòmic serà pitjor que un de més car, simplement pot tenir diferents característiques.


Com hauràs comprovat a aquestes altures, el millor rellotge esportiu que pots trobar és el que millor compleixi amb les teves necessitats. Per tant, per ajudat-te amb la compra del teu pulsòmetre, hem volgut dividir aquest article en diferents parts en funció del tipus d’esport que practiques:

¿Qué t'ha semblat l'article?

1 estrella2 estrella3 estrella4 estrella5 estrella (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Els comentaris estan tancats.